Hvordan booker jeg?

Du booker nogenlunde på samme måde, som når du undersøger priser. Først skal du finde den ønskede rute i oversigten. Klik på knappen "Færge" eller "Info".

• Når der vises en bookingformular, bedes du indtaste de ønskede rejsedata, indtil du har fået alle ønskede informationer (overfartstider, priser). Først derefter begynder selve bookingen.
  • Hvis rederiet ikke har forbindelse til en bookingmaskine, vises kontaktoplysningerne til rederiet eller dets bureauer. Benyt disse kontaktoplysninger, eller gå ind på rederiets hjemmeside.

Vær opmærksom på, at der kun kan bookes online med kreditkort (Visa, MasterCard, AE) eller PayPal.

Det vil ikke sende billetter. Angiv venligst i havnen før reservationen bekræftelse.

Læs venligst bookingbetingelserne hos vores partnere på Directferries, aferry.eu (TheTravelGateway), traghettilines (prenotazione24) og ferribot.net (Anker Travel) klik her.

Her finder du nogle generelle oplysninger om onlinebooking/FAQ klik her.

Hvis du oplever problemer med bookingen, bedes du kontakte ejeren af bookingportalen kontakt her.

Onlinebookingen er sikret af SSL-teknologi. Hjemmesider anvender thawte eller TrustWave SSL-certifikatet for at levere en sikker kommunikation ved at kryptere alle data fra og til hjemmesiden. Thawte har kontrolleret og godkendt hjemmesiden aferrys og det registrerede domæne.

www.ferrylines.com uses cookies, to encrease visitors experiance. More informations here OK