Hvordan finder jeg min færge?

Du har følgende søgemuligheder:

1. Vælg afrejsehavn/-ø/-land og/eller rejsemål i søgefelterne midt på skærmen. Foretag mindst ét valg. Når du har foretaget et valg, vises kun de tilgængelige afrejse-/ankomsthavne i de andre søgefelter. Hvis du har foretaget et forkert valg, kan du klikke på den røde knap. Tryk på den grønne pil, når du har foretaget dine valg. Derpå vises en oversigt over færgeforbindelserne. Klik på det blå færgesymbol for at få yderligere oplysninger (afgangstider, priser).

2. Hvis du ikke kender din ankomst- eller afgangshavn, kan du orientere dig på vores kort. Klik på det detaljerede kort, og før musen hen over havnene. Du skal zoome ind for at se de mindre havne. Øverst til højre på kortet er der et spørgsmålstegn, hvor du kan få mere hjælp.

3. Hvis du søger et bestemt rederi, kan du vælge det i det søgefelt i venstre.

4. Hvis du allerede kender din rute og gerne vil reservere plads eller sammenligne priser for forskellige ruter, kan du gå direkte til vores bookingside. Den side finder du ved at trykke på den blå knap øverst til venstre på startsiden eller her.

Hvor finder jeg de præcise afgangstider?

Hvordan booker jeg?

Our Partners

www.ferrylines.com uses cookies, to encrease visitors experiance. More informations here OK