Hur hittar jag min färja?

Du har följande sökmöjligheter:

1. Välj starthamn/-ö/-land och/eller ditt resmål i sökrutan mitt på bilden. Fyll i minst en uppgift. När du har gjort ett val visas bara de möjliga start-/ankomsthamnarna i de andra sökfälten. Om du har valt fel klickar du på den röda knappen. Efter inmatningen klickar du på den gröna pilen. Då öppnas en tabell med färjeförbindelserna. Klicka på den blå skepps- eller infosymbolen för att få mer information (avgångstider, priser).

2. Om du ännu inte vet ditt resmål eller var du ska starta så ta våra kartor till hjälp. Då klickar du på en detaljkarta och drar musen över hamnarna. För små hamnar måste du zooma. Uppe till höger på kartan finns ett frågetecken för mer hjälp.

3. Om du letar efter ett särskilt rederi väljer du det i sökrutan till vänster på skärmen.

4. Om du redan vet vilken rutt du vill resa och vill boka den direkt eller vill jämföra priser för omtyckta sträckor kan du gå direkt till vår bokningssida. Du kommer till sidan genom att anvärna den blå knappen längst upp till vänster på startsidan eller här.

Hur får jag reda på de exakta avgångstiderna?

Hur bokar jag?

Our Partners

www.ferrylines.com uses cookies, to encrease visitors experiance. More informations here OK